Litt Sophie | Det er løgn
18.08.2020

Det er løgn

Det har vært så fint å lese samme bok som dere i juli, og ikke minst ta del av deres notater. Jeg er nok ikke den eneste som har følt meg litt isolert det siste året, og å kunne føle på et slags fellesskap, selv om vi sitter langt unna hverandre, har vært gull verdt for meg.

Da jeg startet Litt Sophie var det viktig for meg å skape en arena hvor vi også kan møtes å bli kjent, ansikt til ansikt, men på grunn av nåværende situasjon med corona er det vanskelig å gjennomføre på nåværende tidspunkt. MEN! Så snart det føles forsvarlig, og alt letter opp igjen, skal vi ha masse kule eventer sammen. Det ser jeg frem til.

Så, hva likte du mest med Det er løgn? Jeg har lest mye selvhjelp og dette er nok en av de "enkleste", men det er en perfekt bok å ha med seg på stranden, og en perfekt bok å plukke opp litt nå og da. Det viktigste for meg var likevel tekstene om barndom og traumer, hvordan man ikke trenger å bare hente ut vonde følelser av ting man opplever, men at det faktisk også kan finnes noe.. godt, i all smerten.

Boken ga meg også et lite spark i rumpa når det kommer til å heie på andre. Jeg har ofte vært livredd for at andre skal gjøre det bra, litt som om det fjerner en bit av min suksess. Denne boken har gitt meg mer mot til å heie på andre, for det er plass til meg også i verden.

Del gjerne deres notater med meg, jeg har så lyst til å høre hva dere har tatt med dere fra boken. Dere har allerede sendt meg mye, og jeg er i tenkeboksen på å lage en egen facebookgruppe hvor vi kan dele notatene våre litt mer privat. Hva tror dere om det? Send meg en kommentar på instagram, så diskuterer vi der enn så lenge.

Arkiv

Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 23 08
12.07.2021

Sommerhilsen fra Marie Aubert

Les mer
Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 21 38
30.06.2021

Litt Kjent med Marie Aubert

Les mer
IMG 3001
11.06.2021

Litt Kjent med Maria Kjos Fonn

Les mer