Litt Sophie | Hei fra Farmen
25.05.2021

Hei fra Farmen

Da var det offisielt! Jeg har sjekket inn på Farmen.


Dette er skrevet på forhånd, et par dager før jeg drar inn på gården. Jeg aner ikke hva som venter meg, og for å være ærlig har jeg ikke sett på Farmen-kjendis siden første sesong. Jeg har lenge ønsket å være med som deltager, og jeg har blitt spurt hvert år, men det har aldri føltes helt riktig. Jeg kan ikke sette fingeren på hva som gjør det annerledes denne gangen, men nå gleder jeg meg mye mer enn jeg gruer meg!

Det eneste jeg vet akkurat nå, er at vi skal til Østfold, at jeg ikke får ha med meg noen personlige gjenstander (nei, ikke engang bøker!), og at jeg skal være borte fra sosiale medier i seks uker. Jeg prøver å kjenne etter om jeg gruer meg til noe, men egentlig ikke. Jeg har bestemt meg for å ta opplevelsen litt som den kommer, og heller tenke på hvor heldig jeg er som får oppleve dette. Det er jo mildt sagt ikke alle som får reise 100 år tilbake i tid, lære seg om gårdsdrift, og bli kjent med andre mennesker på et så tett nivå.

.. OK, nå som jeg skrev dette innså jeg plutselig at dette skjer på ekte, og i det du leser dette sitter jeg faktisk på en liten gård uten kontakt med omverdenen. WOW! Kryss gjerne fingrene for meg og send ut så mye gode tanker som dere klarer. Og, les masse for meg i sommer, for jeg kommer til å ha mye å ta igjen når jeg først kommer ut.

Jeg håper mest opplevelsen vil lære meg at:

- Jeg kan lære meg ting jeg trodde var umulig. Som for eksempel å sage eller å snekre.

- Man er ikke så avhengig av mobilen som man tror

- Det kan oppstå vennskap i selv de mest uventede situasjoner

.- Jeg har aldri ansett meg selv som en "vinner" og jeg er heller ikke opptatt av å være best i noen ting. Men, det hadde vært fint å føle på at jeg faktisk kan pushe meg selv til det ytterste, også på ting som føles ukomfortabelt.

- Det er sikkert ikke nødvendig å påpeke at jeg gleder meg veldig til å være med dyrene :)

Kryss gjerne fingrene for meg og send ut så mye gode tanker som dere klarer. Og, les masse for meg i sommer, for jeg kommer til å ha mye å ta igjen når jeg først kommer ut. Vi snakkes om seks uker!

PS: Jeg har gjort klart et par bøker til dere som kommer når jeg er borte.

PS2: Snart får vi nytt cover på bøkene også, gleder meg små til å vise dere det <3

Foto: TV2

Sophie <3

Arkiv

Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 23 08
12.07.2021

Sommerhilsen fra Marie Aubert

Les mer
Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 21 38
30.06.2021

Litt Kjent med Marie Aubert

Les mer
IMG 3001
11.06.2021

Litt Kjent med Maria Kjos Fonn

Les mer