Litt Sophie | Søndagstur med Carina Carl
03.05.2021

Søndagstur med Carina Carl

I dag hadde jeg en veldig fin søndag - jeg hadde nemlig den store glede av å gå tur med månedens forfatter, Carina Carl. Vi kjenner ikke hverandre, faktisk har vi knapt hilst, men det føltes så naturlig fra første stund. Det ligger kanskje litt i luften når man skal møte noen man vet er psykolog, at man skal hoppe over all småpraten. Slik ble det også her. Det var en fantastisk fin ettermiddag som jeg kommer til å ha med meg lenge.

I to timer var vi ute og gikk uten mobil (vi to, og en annen forfatter som dere får boken til om litt<3). Vi snakket mye om verdier, som også er et gjentagende tema i boken hennes "tenk enkelt". Vi havnet inn på dette temaet igjen og igjen, ikke på grunn av boken hennes, men fordi jeg personlig befinner meg i et veiskille i jobben min. Skal jeg følge det jeg tror er riktig for meg, som potensielt sett kan bli sett ned på av andre, eller skal jeg fortsette som før og bli "bedre likt" av folk? Det finnes fordeler og ulemper ved begge, men når man faktisk lytter til magefølelsen, vet man alltid svaret.

Jeg føler meg rett og slett utrolig heldig som får tilbringe tid med så fine mennesker. Om dere ønsker å høre mer av Carina Carl kan dere sjekke ut podcasten Noia, hvor hun er fast gjest. Men enda bedre? Hun skal være med på vårt neste digitale bokmøte i Litt Sophie! Så da får du, som er medlem, mulighet til å stille henne spørsmål om boka eller bare generelt. Litt som en gratis og veldig "low key" time hos psykolog? Og, jeg er der også selvsagt.

.. Ettersom dagens tur tross alt var uten mobil, har jeg ingen bilder å dele fra akkurat det. Men, mine markeringer i boka deler jeg gjerne.

Klem

Arkiv

Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 23 08
12.07.2021

Sommerhilsen fra Marie Aubert

Les mer
Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 21 38
30.06.2021

Litt Kjent med Marie Aubert

Les mer
IMG 3001
11.06.2021

Litt Kjent med Maria Kjos Fonn

Les mer