🚧 Litt Sophie | Spørsmål & svar
07.04.2021

Spørsmål & svar

Lurer du på hva jeg unner du alle å oppleve i løpet av livet? Hvilke personer var viktige for meg da jeg vokste opp? Hvem som elsker meg for den jeg er? Og hva jeg ville gjort dersom jeg var det motsatte kjønn for en dag? Svarene får du her 👩🏼‍💻

Hei dere!

For en liten stund siden fulgte det med en veldig fin gave i månedens pakke av bokklubben.. Nemlig noen "fuelbox-kort". Konseptet er enkelt og greit en kickstart for de gode samtalene! Hvor spennende hadde det ikke vært å stille disse spørsmålene til noen du nettopp har blitt kjent med, eller en partner man egentlig tror man vet alt om? Eller, hva med foreldre, eller bestemor? Det får meg til å innse hvor sjeldent jeg egentlig går veldig dypt i samtaler, spesielt med familien min.. Dette får være til inspirasjon, også for meg selv. :)

Her kommer noen av spørsmålene, med mine personlige svar.

Hva unner du alle å oppleve i løpet av livet?

Å bli elsket for den man virkelig er, av noen som ikke er familie. Følelsen av at noen har valgt deg, med alle dine feil og "mangler", og all bagasje du drasser rundt på, og elsker også de sidene av deg. Jeg unner også alle følelsen av å bry seg om noe større enn seg selv. For min del er det psykisk krevende å være opptatt av dyrevern fordi det kan gjøre meg både motløs og trist, men det er heller ingenting så vakkert som å ville kjempe for noe, og noen du ikke kjenner i det hele tatt. Følelsen av å ville gi, og ikke minst ha overskudd til det, unner jeg alle.

Hvilke personer var viktige for deg da du vokste opp?

Bortsett fra de åpenbare som mamma og pappa, spilte farmor og farfar en sentral rolle i livet mitt da jeg gikk på videregående. Det var ikke alltid så lett å være meg på den tiden, jeg var veldig psykisk syk og de eneste som egentlig visste om det, var farmor og farfar. De bodde rett ved skolen, så jeg kunne dra dit når de ville, vel vitende om at farmor alltid hadde lagt ut en nøkkel til meg. De var nok klar over at jeg egentlig burde ha vært på skolen, men de lot meg ha det "fristedet" hvor jeg fikk senke skuldrene å bare være. Uten akkurat det, hadde jeg aldri klart å få en stor blogg - jeg trengte det stedet og jeg trengte dem.

Hvem elsker deg for den du er?

Kasper, altså samboeren min. Vi har vært sammen i fire år, men det er nok først det siste året jeg har klart å vise hvem jeg er, 100%, Mye fordi jeg kanskje ikke har visst hvem det mennesket var tidligere, jeg kjente mest til mine destruktive sider. Det å få blomstre foran ham, og det å vise seg sårbar når jeg trenger det, er veldig fint.

Hva ville du gjort dersom du var det motsatte kjønn for en dag?

Jeg ville jeg ha sett om det føltes annerledes å bare gå ute på gata en kveld. Som kvinne er man så vandt med å se seg over skulderen, jeg lurer på om den følelsen umiddelbart hadde sluppet taket om jeg var mann for en dag? Eller er man alle litt redd når man går rundt ute? Jeg lurer bare på hvordan den generelle følelsen er, hvordan verden ser på deg annerledes eventuelt om du er mann. Så, bare å gå rundt, observere, man får jo ikke gjort så mye mer på en dag.

Gi meg gjerne en lyd dersom dere ønsker flere fuelbox-kort i bokklubben fremover! Det var en spennende gave å få gi til dere <3

Arkiv

Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 23 08
12.07.2021

Sommerhilsen fra Marie Aubert

Les mer
Skjermbilde 2021 07 05 kl 23 21 38
30.06.2021

Litt Kjent med Marie Aubert

Les mer
IMG 3001
11.06.2021

Litt Kjent med Maria Kjos Fonn

Les mer