Månedens bok

Litt Sophie bokomslag feb 2021
Alt jeg vet om kjærlighet
av Dolly Alderton
Alt jeg vet om kjærlighet rommer store mengder hjerte og humor - og litt mørke. Akkurat som livet.
Dolly Alderton photo c Jo Bongard email jobongardphoto gmail com for use

Alt jeg vet om kjærlighet

Alt jeg vet om kjærlighet heter boken. Men ikke la deg lure av tittelen, dette er ikke en bok som skal overbevise deg om at livet kun er verdt å leve om du har noen å dele det med. Tvert imot! 

For som Dolly Alderton sier: nesten alt hun har lært om kjærlighet, har hun lært via vennskapene sine. Jeg vil derfor påstå at dette er en perfekt bok både om du er i et forhold, om du dater, eller om du har kjærlighetssorg og føler du har "gitt opp". Jeg garanterer at den vil få deg til å smile!

Det skal mye til for at jeg synes en forfatter er modig - terskelen min er høy etter å ha utlevert meg selv såpass ofte, og over såpass mange år. Men jeg synes Dolly er modig, for hun er ærlig om ting vi alle kan kjenne oss igjen i, men som ofte ikke blir diskutert fordi det virker flaut. Jeg nyter historiene hennes, jeg føler meg nær henne og da jeg bare hadde lest et par kapitler var jeg stor fan. Det er jeg sikker på at du vil bli også. Det føles litt som å få en ny, nær venninne.

Dette var en av de første bøkene jeg ville ha i bokklubben, og det er så deilig at den endelig er her. Denne boken får meg til å le høyt, samtidig som den tidvis er såpass treffende at jeg får tårer i øynene. Det er sjeldent en bok klarer å gjøre begge deler.

Dette er definitivt en bok jeg gleder meg til å lese igjen!

“Jeg synes Dolly er modig, for hun er ærlig om ting vi alle kan kjenne oss igjen i, men som ofte ikke blir diskutert fordi det virker flaut.”
Signatur
“Jeg befinner meg bestandig halvt i virkeligheten og halvt i en fantasiversjon av den, inni mitt eget hode.”

Om Dolly Alderton

Dolly Alderton (f.1988) er en britisk prisvinnende journalist som skriver for flere av Englands største aviser, deriblandt Sunday Times og Daily Telegraph. Hun er en av skaperne av The High Low, en podcast som ukentlig dekker nyheter og popkultur, og som stadig topper europeiske hitlister.

Populære bøker
  • Ghost

Se tidligere bøker

mai
Litt Sophie bokomslag mai2021

Heroin Chic

av Maria Kjos Fonn
Jeg personlig kan kjenne meg igjen i mørket boken beskriver. Tanker som "er dette alt?" og "hva er ingenting?" blir presentert på en måte som aldri har blitt formidlet før.
april
Litt Sophie bokomslag april 2021

Tenk Enkelt

av Carina Carl
Selv i de mørkeste eller tyngste situasjoner er det mulig å sette pris på noe. Det lærte denne boken meg.
mars
Litt Sophie bokomslag mars 2021

Oppløsningstendenser

av Nina Lykke
Gjør deg klar til en bok som er lettlest, men som også vil gi deg kloke og morsomme refleksjoner på løpende bånd.
Vil du også lese månedens bok?
Bli medlem