🚧 Litt Sophie | Det er løgn

Månedens bok

Skjermbilde 2020 06 03 kl 15 46 42
Det er løgn
av Rachel Hollis
Rachel Hollis viser at det er mulig å vokse i situasjoner der du egentlig bare vil gi opp.
2387e488 8836 4787 b276 1b49aa00008c HEADSHOT Approved

Det er løgn

Har du noen gang tenkt at alle andre har så kontroll på livet mens du ikke har den fjerneste anelse om hva du skal gjøre? Da har Rachel Hollis noe å fortelle deg: Det er en løgn!

Jeg har jobbet med bokklubben i ett år, og har i den forbindelse lest hundrevis av bøker (uten overdrivelse!). Mange har jeg allerede tipset om, men de aller beste har jeg spart på, slik at jeg kunne dele dem med dere her. Og den aller første boken er virkelig fantastisk!

Når jeg finner en favorittbok er det et par ting jeg er opptatt av; boken skal være enkel å lese, jeg skal bli engasjert av det jeg leser og jeg skal aller helst lære noe om meg selv. Jeg har lest en haug av selvhjelpsbøker og opplever ofte at språket blir tungt og kjedelig, eller at innholdet blir for unyansert. Likevel ønsker jeg å lese selvhjelp, fordi jeg ønsker å bli en kulere person med bedre selvbilde. Og, den aller første boken i Litt Sophie gjorde nettopp det for meg!

Jeg gleder meg så mye til dere får Rachel Hollis – Det er løgn i posten! Utgaven du vil få tilsendt er helt unik, for jeg har skrevet forordene i den, og du får et eget cover som er umulig å få tak i utenom her. Denne boken gjorde det så få bøker klarer; den er enkel å lese, samtidig som du lærer masse om deg selv. Jeg lærte meg i alle fall å bli kvitt mye jeg har i bagasjen fra ungdomstiden, hvordan jeg kan jobbe hardt uten å måtte unnskylde meg hele tiden, og hvordan motivere seg til å snu tankegangen når alt virker helt forjævlig. Boken har korte og enkle kapitler, som alle avslutter med en oppramsing med konkrete råd.

Boken tar for seg store temaer som «hvorfor har jeg ikke kommet lengre i livet mitt?» eller «jeg føler jeg er dårlig i senga» til litt mindre temaer som «jeg klarer ikke å dra på fest uten å drikke». Jeg fikk SÅ mye ut av å lese den, og gleder meg til å diskutere boken med dere underveis.

Tips; ha alltid en penn med deg når du leser og marker delene du liker ekstra godt. Send meg gjerne bildene på @litt.sophie, så kan vi se om vi har noe av det samme.

“Jeg er glad for at du nå har en av mine favorittbøker i hånden, og jeg er sikker på at du vil lære mye. Både om deg selv, karrieren din, forholdet ditt til kjæreste eller venninner, men også den emosjonelle bagasjen du bærer med deg.”
Signatur
“Det å gjenkjenne de løgnene vi har endt opp med å akseptere om oss selv, er selve nøkkelen til å vokse inn i en bedre versjon av oss selv.”

Om Rachel Hollis

Rachel Hollis skriver på en måte som er enkel å forstå, men likevel presist treffer blink. Hun er lett å kjenne seg igjen i, og hun er streng uten å være nedlatende.
Jeg fikk skikkelig mye ut av å lese Det er løgn, den er en stor favoritt hos meg
og har hedersplass i bokhyllen. Bonus: boken er til tider morsom, men også litt trist, for Rachel har opplevd utrolig tøffe ting i fortiden som blir beskrevet i boken. Det gjorde bare at jeg fikk enda mer tillitt til henne. Hun viser at det er mulig å vokse i situasjoner der du egentlig bare vil gi opp alt.

Populære bøker
  • Girl, wash your face
  • Girl, stop apologizing