Litt Sophie | Mikrovaner

Månedens bok

Litt Sophie Mikrovaner 2021
Mikrovaner
av James Clear
Lær hvordan du med små avgjørelser faktisk kan skape store endringer i livet og i hverdagen!

Mikrovaner

Om du har vært medlem av bokklubben lenge kan månedens bok den minne om vår aller første bok (Det er løgn av Rachel Hollis), for jeg personlig ble glad og motivert av å lese dem begge. Jeg elsker selvhjelpsbøker som er enkle og hvor det er konkrete tips som faktisk funker og som motiverer.

I Mikrovaner lærer du hvordan du med små avgjørelser faktisk kan skape store endringer i livet og i hverdagen. James Clear er en av de beste ekspertene på vaneendring, og når du leser denne boken vil han lære deg en metode for å slutte med dårlige vaner – og hvordan du enkelt kan skape deg gode vaner. Og det er det som er så gull! For meg, og sikkert for de aller fleste, er det typisk å sitte fast i en dårlig vane fordi å skulle snu om på det virker så overveldende. Man orker jo ikke å bli en helt annen person?

Hele mitt liv bygger nå på små, men veldig viktige vaner. Jeg trener heller 10 minutter per dag enn ingenting (slik startet faktisk all treningen min, og nå er det en stor del av mitt liv), det er bedre å lese litt enn ingenting, være to minutter ute i naturen enn ingenting, og så videre. Og nettopp det handler denne boken om!

Så finn ut hva du har lyst å jobbe med når du leser denne boken, og så er jeg sikker på at du kommer ut på andre siden kjempemotivert!

“Ekte endring er nemlig et resultat av hundrevis av små avgjørelser vi tar hver dag. Det handler om å stå opp fem minutter før, drikke et glass vann før du spiser eller å ta en kort telefonsamtale til en i familien. Dette er mikrovaner og til sammen inneholder de nok kraft til å flytte fjell - prøv du også!”

Om James Clear

James Clear er forfatter og foredragsholder med vaner og beslutningstaking som spesialfelt. Nettsiden jamesclear.com har flere millioner besøkende hver måned og mange hundre tusen abonnerer på nyhetsbrevet hans. MIKROVANER har ligget over et år på Topp 10 Non Fiction på Amazon.com og er oversatt til over 40 språk.

Populære bøker