🚧 Litt Sophie | Munken som solgte sin Ferrari

Månedens bok

Litt Sophie Forside Munken som solgte sin ferrari
Munken som solgte sin Ferrari
av Robin S. Sharma
Dette er en innholdsrik, spennende og veldig lettlest bok, som jeg er SIKKER på at du kommer til å få mye ut av.

Munken som solgte sin Ferrari

Det var sommeren 2017, og for tredje år på rad var jeg innlagt på sykehus med intense smerter. De bredte seg i kroppen, jeg kaldsvettet og hadde høy feber. Legene greide ikke finne den eksakte årsaken til smertene, men jeg skjønte hva de kom av. Etter flere år der jeg hadde pushet meg selv til det ytterste, både i jobbsammenheng og sosialt, ved å prøve å være en jeg ikke var, ble det for mye. Kroppen klarte ikke mer.

Tilfeldigvis kom denne boken inn i livet mitt da. En venninne tok den med til meg på sykehuset, og jeg tenkte: «Herregud, jeg orker ikke enda en selvhjelpsbok, og i alle fall ikke en om en munk». Men for å imponere min nye, litt spirituelle kjæreste bestemte jeg meg likevel for å lese den. Det er jeg utrolig glad for.

Denne internasjonale bestselgeren handler om en suksessrik advokat som en dag får hjertestans og faller om i rettssalen. Han overlever, men istedenfor å vende tilbake til en jobb som til slutt vil ta livet av ham, bestemmer han seg for å forlate alt. Han selger Ferrarien sin og legger ut på en reise. Tre år senere kommer han tilbake, med en helt ny livsgnist. Han ser yngre ut, han er roligere, og han har visdom å lære bort.

Dette er en innholdsrik, spennende og veldig lettlest bok, som jeg er SIKKER på at du kommer til å få mye ut av. Finn frem pennen, for her er det mye klokt å ta med seg videre.

“Å si at en bok har reddet livet mitt, er å bruke sterke ord, og jeg vil ikke gå så langt. Men jeg er overbevist om at boken reddet meg fra enda en sykehusinnleggelse, der jeg utmattet, men febrilsk blogget fra sykehussengen, livredd for å gå glipp av lesertall, penger og muligheter.”
Signatur

Om Robin S. Sharma

Robin Sharma er en utradisjonell og svært etterspurt kurs- og foredragsholder innenfor selvutvikling. Han er også en produktiv forfatter med flere bøker bak seg, blant annet den populære Munken som solgte sin Ferrari som har solgt i 3 millioner eksemplarer på verdensbasis og Den som søker sin skjebne.

Populære bøker
  • Munken som solgte sin ferrari
  • Den som søker sin skjebne
  • 5 am club

Tidligere bøker

september
Litt Sophie Mikrovaner 2021

Mikrovaner

av James Clear
Lær hvordan du med små avgjørelser faktisk kan skape store endringer i livet og i hverdagen!
august
Litt Sophie 01 2021

Rettsstridig forføyning

av Lena Andersson
En sylskarp roman om forelskelse og kjærlighet.
juli
Litt Sophie ALT JEG IKKE LÆRTE PÅ SKOLEN 2021

Alt jeg ikke lærte på skolen

av Erling Kagge
En bok jeg kan anbefale på det varmeste for deg som liker å leke med tanken på å leve ut små og store drømmer i livet.
Har du lyst å lese denne?
Bli medlem