Litt Sophie | Tenk Enkelt

Månedens bok

Litt Sophie bokomslag april 2021
Tenk Enkelt
av Carina Carl
Selv i de mørkeste eller tyngste situasjoner er det mulig å sette pris på noe. Det lærte denne boken meg.

Tenk Enket

«Vi trenger ikke mer. Vi trenger å kunne begrense, prioritere og forenkle i en kompleks verden som aldri stopper. Få mer av det som betyr mest.» Slik starter boken som etter min mening er en av de beste selvhjelpsbøkene der ute.


Jeg vet at mange, spesielt den siste tiden, har hatt behov for en selvhjelpsbok. I jungelen av bøker som lover deg et bedre liv, kan det være vanskelig å vite hvilken du bør velge. Jeg leser mange slike bøker i løpet av et år, og boken du nå holder i hånden er etter min mening en bok alle bør lese! Jeg er derfor utrolig stolt og veldig glad for å kunne presentere Tenk enkelt av Carina Carl her i bokklubben.

Med Tenk enkelt gir psykolog Carina Carl deg kunnskap om og innsikt i grunnleggende psykologi. Her utfordrer hun deg til å tenke på hva som egentlig tilfører livet ditt mening, hva som er dine viktige verdier, og hvordan du gjør dine valg. Da blir det lettere for deg å leve et rikt og meningsfullt liv slik du selv ønsker. Hun gir deg enkle verktøy som gjør deg bedre rustet til å organisere din mentale innboks, og gode råd for hvordan du kan forenkle levestilen din. Forenkler du den, forenkler du tankesettet ditt, du fjerner mental støy og kan fokusere bedre på det som betyr mest for deg.

Gled deg til å lese den, og til veien videre etter boken er ferdig lest. Den avsluttes på ingen måte ved siste side.

“Få mer ut av det som betyr mest”

Om Carina Carl

Carina Carl er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening og yoga.

Carina har en 2-årig videreutdannelse i kognititv terapi og en 5-årig spesialistutdanning med fordypning i klinisk arbeidspsykologi, i tillegg til utdanning innen personlig trening, gruppetrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med diverse kurs og foredrag både for bedrifter og privatpersoner.

Populære bøker
  • Jobbpsykologi
  • Tenk enkelt
  • Hverdagspsyk

Se tidligere bøker

september
Litt Sophie Mikrovaner 2021

Mikrovaner

av James Clear
Lær hvordan du med små avgjørelser faktisk kan skape store endringer i livet og i hverdagen!
august
Litt Sophie 01 2021

Rettsstridig forføyning

av Lena Andersson
En sylskarp roman om forelskelse og kjærlighet.
juli
Litt Sophie ALT JEG IKKE LÆRTE PÅ SKOLEN 2021

Alt jeg ikke lærte på skolen

av Erling Kagge
En bok jeg kan anbefale på det varmeste for deg som liker å leke med tanken på å leve ut små og store drømmer i livet.