Litt Sophie | Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om hvordan bokklubben fungerer? Se om du får svar under her, og hvis ikke kan du sende meg en mail på heia@littsophie.no så skal jeg prøve mitt beste å svare deg på det du lurer på!

Hva koster det å være med?
Det koster 299 kr. pr. måned inklusiv frakt.

Skal jeg betale for levering?
Nei. De 299 kr. pr. måned dekker alt - også frakt og levering.

Er det noen skjulte gebyrer?
Nei - det eneste du betaler for er ditt medlemskap på 299,-/mnd. Ellers er det ingen skjulte gebyrer for forsendelse eller håndtering av månedens bok som du får i posten. Porto er inkludert i de 299 kr.

Når må jeg melde meg inn for å få månedens bok?
Betalingen for medlemskapet skjer via automatiske trekk den 14. hver måned. Hvis du melder deg inn innen trekket gjøres vil du få tilsendt månedens bok. Det vil si at hvis du for eksempel melder deg inn innen 14.februar er du sikret februar-boken. Hvis du melder deg inn etterpå vil første boken du mottar være mars-boken. Du vil da heller ikke trekkes før 14. mars.

Men, hvis du melder deg inn litt for seint og likevel ønsker månedens bok, så er det bare å sende en mail til heia@littsophie.no Så fikser vi det!

Når kommer boken?
Vi sender ut bøkene rundt den 20. hver mnd. Avhengig av bor du bor så tar det normalt mellom 4-6 virkedager. Så sant det er plass i postkassen din så vil du motta boken din der.

Kan jeg si opp medlemskapet?
Du kan si opp medlemskapet i bokklubben når du måtte ønske.

Enn hvis jeg allerede har lest/eier månedens bok?
Før jeg sender ut boka vil du få en mail som forteller hva som er den neste boka som blir sendt ut. Du vil da også ha mulighet til å avbestille månedens bok. Til bokklubben trykker jeg også opp egne opplag av boka, med eget design - og ekstra innhold i form av forord og lignende. Også er det selvsagt også 14 dagers returrett når du får boka i posten (men porto må du betale selv).

Hvordan avbestiller jeg månedens bok?
Du kan avbestille månedens bok mellom den 10. og 15. hver måned. Dette gjør du ved å logge deg inn på profilen din her på kloppenslesekorps.no og trykker på "Hopp over månedens bok". Medlemskapet vil da pauses til neste måned og så automatisk aktiveres igjen. Hvis du ønsker å hoppe over flere bøker må du derfor huske å gå inn og gjøre dette kommende måned.

Får jeg automatisk månedens bok i posten hver måned, eller må jeg bestille den manuelt?
Dersom du melder deg inn i bokklubben vil du automatisk motta månedens bok hver måned, med mindre du avbestiller den, og på samme tid bli trukket 299kr for medlemskapet.